La calade des candoux

Chambre d'hotes - Te gast bij Belgen - Bed & Breakfast

Omgeving

TOURVES

La Calade des Candoux ligt in het hartje van de Provence Verte op nauwelijks 8 km van de op- en afrit van de autoweg. Het ligt beschut in een rustige vallei.  In de grote tuin vind je een mooi zwembad met ligbedden, verder rustige plekjes met enkele hangmatten, een zithoekje met enkele zeteltjes, een petanquebaan, een kleine lotusvijver en nog veel natuur.
Tourves is een voorbeeld van een authentiek Provençaals stadje, ook in het hoogseizoen blijft het rustig. Een genot op de place de l'Hotel de Ville een terrasje te doen en de Provençalen gade te slaan. Het wordt gedomineerd door de ruïnes van het "Chateau de Valbelle". Vanuit La Calade is het te voet een tiental minuten naar het centrum.


Grotere kaart weergeven

In een straal van 50 km heb je Cassis met zijn "Calanques" en Cap Canaille, de Gorges du Verdon, Aix-en-Provence met zijn prachtige markt en tevens de mooiste stad van de Provence. De cisterciënzerabdij van Le Thoronet, Hyeres met zijn eilanden als Porquerolles , Port Cros en l'ile du Levant.
Rondom heb je de mooiste stadjes als Cotignac, St Maximin de la Ste Baume, Sillans la Cascade, Carces, Aups en vele andere.

Adres : lacalade@hotmail.com